Beton zagen in Antwerpen

Wilt u in beton laten zagen in de regio Antwerpen? Dan is Betonboringen Vansonhoven in Mol, provincie Antwerpen, uw ideale partner. Dankzij onze jarenlange ervaring in betonboringen en ons innovatief en hoogkwalitatief materiaal kunnen wij nauwkeurig ingroevingen zagen in beton of betonnen vloeren wegzagen, naargelang wat u wilt.

Wij kunnen al uw beton zagen in Antwerpen

Als expert in betonboringen in Antwerpen, kunnen wij in beton of asfalt zagen en dit zonder stof te maken. Hierbij moeten we wel rekening houden met eventuele wateroverlast. Voor het wegzagen van betonnen vloeren, zagen wij deze in blokken zodat ze kunnen weggenomen worden met een kraan. Ook krimpvoegen of uitzetvoegen kunnen wij voor u realiseren. Wij hebben machines met diesel-, electro-, en benzinemotoren. Bovendien kunnen wij beton zagen tot maar liefst 30 centimeter diepte. Vloerzagen en wandzagen voeren wij uit bij zowel particuliere als professionele klanten. Uiteraard kunnen wij ook boren in gewapend beton. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u verlichting wilt laten installeren. Onze diamantboringen zijn uiteraard ook van de hoogste kwaliteit.

Doe een beroep op echte vakmannen

Wilt u graag beton laten zagen in Antwerpen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via info@boreninbeton.be of via 0495525831. We hebben ook een handig contactformulier. Voor prijzen van betonzagen vraagt u ons best een offerte, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.