Inbouwspots in beton

Inbouwspots boren van onder naar boven.

Wilt u inbouwspots in beton laten boren? Dan helpen wij u graag verder. Bij Betonboringen Vansonhoven in Mol, nabij Antwerpen, hebben wij al meer dan 20 jaar lang ervaring met spotboringen. Wij zorgen ervoor dat uw inbouwspots met de grootste precisie geplaatst kunnen worden.

Inbouwspots in beton boren is voor ons geen probleem

Als specialist in betonboringen in Antwerpen, voeren wij graag spotboringen uit voor u. Inbouwspots in beton boren wij van onder naar boven. Hierdoor krijgt u tal van voordelen:

  • Het aftekenen van de spot is makkelijker, doordat u ziet waar de inbouwspot later komt te staan.
  • De spots staan op een rechte lijn, doordat de machine mooi kan worden uitgelijnd.
  • Er moet niet volledig door het beton geboord worden. Standaard boren wij 13 cm diep voor inbouwspots. Hierdoor moet het gat niet worden dichtgemaakt aan de bovenzijde.
  • Het ijzer in de druklaag wordt niet doorboord.
  • Aan de bovenzijde van de spotboringen staan schuine daken en muren vaak in de weg.

De klant tekent de inbouwspots zelf af, evenals het markeren van de diameter. Dit vragen wij om later discussie te vermijden. Vervolgens boren wij in het gewapend beton op de gevraagde plaatsen. Onze diamantboringen voeren wij uit met de grootste precisie.

Laat ons het zware werk doen

Heeft u interesse om inbouwspots in uw beton te laten boren? Maak dan snel een afspraak met ons via info@boreninbeton.be of via 0495525831. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier. Wilt u ook graag betonboringen voor ventilatie? Wij kunnen dit samen met de boringen voor de inbouwspots regelen.