Offerte binnen 24 uur

Onmiddellijke dienstverlening

Speciale technieken 

Diamantboringen in Antwerpen

Wilt u diamantboringen laten uitvoeren in Antwerpen? Bij Vansonhoven in Mol, nabij Antwerpen, hebben wij jarenlange ervaringen met het uitvoeren van diamantboringen bij particulieren en bedrijven. Ons materiaal is geschikt voor alle harde soorten steen. We boren dus niet alleen beton en asfalt maar ook bijvoorbeeld arduin of leisteen.

Wilt u graag de exacte prijzen weten van de betonboringen die u wilt laten uitvoeren?

Wij voeren uw diamantboringen uit in Antwerpen

Boren in gewapend beton vereist zwaar materiaal. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan diamantboren met een diameter van 10 mm tot 800 mm. Zo kunnen we alle betonboringen uitvoeren met de grootste precisie. Daarnaast hebben wij uiteraard ook aangepaste boormotoren en statieven. Wij voeren diamantboringen uit in Antwerpen voor verschillende doeleinden. Zo kunnen wij voor u ventilatiegaten of afvoergaten maken. Indien u airco, een dampkap of een droogkap wilt installeren, kunnen we ook horizontaal door de muur boren. Daarnaast kunt u eveneens een beroep op ons doen voor gaten voor verlichting.

Boren in betonnen vloer
Betonboor
Grote betonboor

Wees zeker van de grootste precisie

Wilt u ons inschakelen voor uw diamantboringen in Antwerpen? Neem dan contact met ons op via info@boreninbeton.be, via 0495525831 of via ons contactformulier. Meestal kunt u al binnen de week bij ons terecht. Meer informatie over de prijzen van onze betonboringen vindt u online. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact