Wij boren gaten in gewapend beton, steen enz...

Diamantboringen voor particulieren en bedrijven

Wij boren gaten in gewapend beton, steen en andere harde materialen. Betonboringen Vansonhoven in Mol, nabij Antwerpen, is al meer dan 20 jaar dé specialist op gebied van betonboringen. Wij investeren continu in ons machinepark om met de grootste precisie in gewapend beton of ander materiaal te kunnen boren. Horizontaal, verticaal of schuin boren, het is allemaal mogelijk.

Wij boren in gewapend beton met de grootste precisie

Bent u aan het bouwen, dan zult u ongetwijfeld een specialist in betonboringen nodig hebben voor ventilatiegaten, gaten voor afvoeren en spotboringen. Denk vooruit en laat alle gaten in gewapend beton samen boren. Waarom enkel ventilatiegaten laten boren wanneer u meteen ook betonboringen voor uw verlichting kunt laten uitvoeren? Wanneer u al uw gaten in één keer laat boren door een specialist in betonboringen, bespaart u kosten.

Onze ruime voorraad diamantboren

Als specialist in betonboringen hebben wij diamantboren in voorraad van 10mm tot 800mm. Zo zijn we er zeker van dat we elke opdracht aan kunnen. In onze wagen hebben wij alle boren tot dia 250 in voorraad. Wij hebben ook steeds de aangepaste boormotoren en statieven in de wagen zitten. De technieken die wij toepassen zijn geschikt om betonboringen te realiseren met de grootste precisie. Wij boren in gewapend beton, metselwerk of asfalt, maar ook arduin of leisteen wordt door ons vakkundig geboord.

Toepassingen waarvoor wij boren in gewapend beton

Ventilatie of afvoeren

Als we boringen uitvoeren voor ventilatiegaten of afvoeren, worden deze bijna altijd van boven naar onder geboord. Hier dient u wel rekening te houden met het feit dat de kern naar onder zal vallen. Laat de gaten dus in een vroeg stadium boren zodat er nog geen leidingen aanwezig zijn. Om de gaten af te tekenen kunt u alles opmeten of met een kleine boor de gaten van onder naar boven voorboren.

Dampkap, droogkast of airco

Gaten voor een dampkap, droogkast of airco kunnen ook horizontaal door de muur geboord worden. Indien het gaat over een afgewerkte ruimte kunnen we zorgen voor een aangepaste stofafzuiging.

Spotboringen

Spotboringen zijn een van onze specialisaties. Als specialist in betonboringen boren wij inbouwspots in beton van onder naar boven voor het beste resultaat.

Kies voor echt vakmanschap

Wilt u gaten laten boren in gewapend beton door een echte specialist in betonboringen? Neem dan snel contact met ons op via ons online contactformulier. Of stuur een bericht naar info@boreninbeton.be of bel ons via 0495525831. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder. Tot binnenkort!