Offerte vandaag nog in de mailbox

Wij boren gaten in gewapend beton, steen enz...

Diamantboringen voor particulieren en bedrijven

Betonboringen Vansonhoven heeft meer dan 20 jaar ervaring. Wij investeren continu in ons machinepark om de betonboringen met de grootste precisie te kunnen voeren.

Horizontaal, verticaal of schuin boren, dit kan allemaal verwezenlijkt worden.

Bent u aan het bouwen, dan zal u ongetwijfeld betonboringen nodig hebben en dit voor ventilatiegaten, gaten voor afvoeren en spotboringen. Denk vooruit en laat alle gaten samen boren, dit zal u kosten besparen.

Voorraad diamantboren

Wij hebben diamantboren in voorraad van 10mm tot 800mm en dit om er zeker van te zijn dat we elke opdracht aan kunnen. In onze wagen hebben wij alle boren tot dia 250 in voorraad.

Wij hebben ook steeds de aangepaste boormotoren en statieven in de wagen zitten.

De technieken die wij toepassen zijn geschikt om betonboringen te realiseren met de grootste precisie. Wij boren in, gewapend beton, metselwerk of asfalt, maar ook arduin of leisteen wordt door ons vakkundig geboord.

De diamantboringen worden uitgevoerd voor

Ventilatie of afvoeren

Als we boringen uitvoeren voor ventilatiegaten of afvoeren worden deze bijna altijd van boven naar onder geboord. Hier dien je wel rekening te houden dat de kern naar onder zal vallen. Laat de gaten dus in een vroeg stadium boren zodat er nog geen leidingen aanwezig zijn. Om de gaten af te tekenen kan je alles opmeten of met een kleine boor de gaten van onder naar boven voorboren. Meer over gaten aftekenen vind je op onze aftekenpagina.

Dampkap, droogkast of airco

Gaten voor een dampkap, droogkast of airco kunnen ook horizontaal door de muur geboord worden. Indien het gaat over een afgewerkte ruimte kunnen we zorgen voor een aangepaste stofafzuiging.

Spotboringen

Spotboringen is een van onze specialisaties. Meer hierover op onze speciale pagina over spotboringen.