Offerte binnen 24 uur

Onmiddellijke dienstverlening

Speciale technieken 

Betonboringen voor verlichting

Wilt u graag betonboringen laten uitvoeren om verlichting te plaatsen? Dan moet u bij Betonboringen Vansonhoven in Mol, regio Antwerpen, zijn. Als specialist in betonboringen, maken wij met de grootste nauwkeurigheid gaten voor uw verlichting. U mag erop rekenen dat uw spots op een kaarsrechte lijn zullen staan.

Wilt u graag de exacte prijzen weten van de betonboringen die u wilt laten uitvoeren?

Wij voeren de betonboringen uit voor uw verlichting

Het plaatsen van inbouwspots in beton is geen gemakkelijke opgave. Dankzij onze jarenlange ervaring met betonboringen weten wij echter als geen ander hoe we de meest nauwkeurige boringen moeten maken. Bij betonboringen voor verlichting boren wij van onder naar boven. Zo kunt u de spot gemakkelijker aftekenen. Er moet dan ook niet volledig door het beton geboord worden. Wij hebben diamantboren in alle formaten om steeds met de grootste precisie te kunnen boren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor betonboringen voor ventilatie of voor airco.

Boren in betonnen vloer
Betonboor
Grote betonboor

Kies voor kwaliteit

Wilt u dat de betonboringen voor uw verlichting zo snel mogelijk achter de rug zijn? Vraag dan gauw uw vrijblijvende offerte aan voor meer informatie. U krijgt dan onder andere een schatting van de prijzen. Of neem contact met ons op via info@boreninbeton.be, via 0495525831 of via ons contactformulier. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Contact