Offerte binnen 24 uur

Onmiddellijke dienstverlening

Speciale technieken 

Betonboringen voor ventilatie

Bent u van plan om betonboringen te laten uitvoeren om ventilatie te installeren? Schakel dan Betonboringen Vansonhoven uit Mol, regio Antwerpen, in. Wij hebben bijzonder veel ervaring met het uitvoeren van betonboringen voor ventilatie. Hierdoor hebben wij het beste materiaal en de beste methode hiervoor.

Wilt u graag de exacte prijzen weten van de betonboringen die u wilt laten uitvoeren?

Snel en efficiënt betonboringen uitvoeren voor uw ventilatie

Wij voeren met grote regelmaat betonboringen uit in Antwerpen voor ventilatiegaten. Hierbij boren we van boven naar onder. Belangrijk om te weten is wel dat de kern hierdoor naar onder zal vallen. Idealiter gebeuren zulke diamantboringen dus nog voor de leidingen er liggen. We vragen ook om op voorhand reeds de gaten af te tekenen. Hier sparen we namelijk enorm veel tijd mee uit. Uiteraard voeren we ook betonboringen uit voor andere doeleinden dan ventilatie, zoals het plaatsen van inbouwspots. U kunt deze verschillende soorten boringen dus tegelijkertijd laten uitvoeren, tijdens het bouwen van uw huis. Is dat niet efficiënt? Daarnaast kunnen we ook beton zagen indien gewenst.

Boren in betonnen vloer
Betonboor
Grote betonboor

Zorg voor een goede ventilatie in uw huis

Zoals u al hoort, zijn wij het ideale bedrijf om de betonboringen voor uw ventilatie uit te voeren. Neem dus snel contact met ons op via info@boreninbeton.be of via 0495525831. Of vul ons contactformulier in. Wilt u graag de prijzen van onze betonboringen weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Contact